We nemen blogpauze

Na ons logje van gisteren kregen we (snel) veel reacties binnen. We kregen steun van jullie en ook veel tips binnen. We hebben nu al besloten om zeker niet te stoppen met bloggen. Laten we hiermee gelijk beginnen, om jullie gerust te stellen. Inderdaad vinden wij het nog leuk om dit te doen. Maar we zitten wel in een soort dipje, door de omstandigheden van afgelopen afgelopen jaar. En door de aankomende feestmaand, wordt dit allemaal een beetje te veel voor ons. Een groot deel hebben jullie echt gelijk in gekregen. Maar ook een deel van ons. Die groep waar we het over hadden, laten we nu echt links liggen. Misschien komen ze alsnog een keertje langs bij ons. We zagen ook een beetje “spoken”. Misschien kan dit het ook even geweest zijn. Maar ons besluit is nu al vast: we gaan NIET stoppen met bloggen, iets waar we nog steeds door willen gaan. Maar nu even nog niet. Vandaar dat we een blogpauze zullen gaan nemen. Totdat de tijd daarvoor rijp is. We willen jullie namelijk ook niet kwijt raken. Daarvoor betekent jullie veel voor ons. Hiervoor willen we jullie natuurlijk bedanken voor de reactie (zie logje hier).

Zoals vertrouwd hebben we hieronder ook leuke foto’s geplaatst, zoals jullie van ons gewend zijn. Maar deze keer met niet zoveel commentaar van ons. Echt geloof ons nu maar, het komt allemaal weer goed met ons.

Deze Vale gier zat hier te broeden en zo waren nog enkelen te broeden. Deze locatie was ook uitzonderlijk mooi om te zien. Waar we toen via een grote deur naar binnen moesten. Het is ook een groot omvangrijk gebied, waar allerlei dieren hier leven. Het is een soort dorp met daaraan een Marokkaanse dorp aangesloten. Hierop komen we volgende keer nog op terug!

Vanaf nu nemen we een blogpauze en we komen dus (zoals al gezegd) weer graag terug bij jullie. We zullen (rust en tijd) hiervoor gaan nemen. Alles komt nu ook een beetje naar boven toe, bij ons… Sommige van jullie zeiden dit al, dat we inderdaad nog moeten verwerken. Echt… en dit valt voor ons niet mee.

Reactie(s) 47

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *