Wat een gedoe allemaal…

We kunnen het haast niet voorstellen dat de grondwaterpeil in Nederland nog te laag is. Want er is volgens ons de laatste periode wel heel veel neerslag gevallen. Dit moet toch wel genoeg zijn? En dan die stikstof problemen in Nederland dreigt helemaal uit de hand te lopen. Waar komt dit nu in vredesnaam zomaar vandaan?! Dit moet al jarenlang al het probleem geweest zijn. Kan men inderdaad heel Nederland op slot zetten? Want dit zou echt niet mooi zijn. We kunnen een paar opnoemen wat al reeds bekend zijn: auto’s, koeien (niet te geloven), boeren, de bouw, allerlei projecten en vliegtuigen. En wellicht ook alle openbaar vervoer in Nederland. Soms zijn ze al overgestapt naar elektrisch. En dan het huishouden… alle gasleidingen zou dan verwijderd moeten worden in Nederland. Flinke opbouw van windmolens, en zonnepanelen. Wat ten kosten gaat van uitzicht, omgeving en uitstraling. Wel eens aan ons gezondheid gedacht? We weten dit allemaal niet meer. Die ene Rutte had toen ons beloofd dat er veel MINDER regels zouden komen in Nederland en dat het allemaal veel simpeler moest worden. Waar zijn ze nu? Is Rutte druk bezig met z’n telefoon? Heeft ie nog belangstelling? Maar goed… genoeg gezeur hierover en hier hebben wij ook onze eigen dingetjes. Want het leven gaat gewoon door hé?

Onze balkon is nog steeds voorzien van Geraniums. Nee, we zitten niet echt achter deze planten. Maar ze blijven nog steeds mooi om te zien. Wel hadden we enkele andere planten verwijderd dit wel dood gingen.

Binnenkort gaat Ferry de balkon goed reinigen. Al dat groene alg moet straks weer vanaf. Maar daar is het weer nu niet goed voor.

Onlangs had Jacqueline 2 grote bol Chrysanten gekocht. Ze zitten nu vol met gele bloemen.

Hier kunnen jullie het goed zien dat de grond inderdaad eventjes onder handen genomen moet worden. Dit komt wel goed. Met een harde bezem erover heen en wat water/zeep en weg is het dan.

Onlangs zagen we ook dubbele regenbogen zien verschijnen aan de horizon en dat was wel mooi om te zien.

En deze oranje vlinder kwam eerder hier ook even langs en ging eventjes aan de richel zitten. O ja, Sinterklaas komt morgen ook weer aan land. We hadden ergens gelezen dat de Sint en zijn Pieten met de trein zullen komen op de televisie. Hoe verzinnen ze dit nu weer? We hadden het begrepen dat er te weinig ruimte is voor hun stoomboot.

Have a nice weekend!

Reactie(s) 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *