Als jij een eigen bedrijf hebt is het belangrijk dat je veel producten verkoopt. Er zijn veel opties om te zorgen dat je verkoopcijfers omhoog gaan zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van de webshop. Een andere optie is verkopen via Bol.com. In deze blog zullen we uitleggen waarom dit een goede optie is en hoe het in zijn werking gaat. 

Succes van verkopen via Bol.com

Als je het hebt over online verkopen, heb je het ook over Bol.com, want de partij is al jaren de marktleider als het gaat om online verkopen. We zitten al een bijna 2 jaar in de corona pandemie en dit heeft voor Bol.com flink goed uitgepakt. De winkels waren veelal gesloten en daarom verkocht Bol.com juist alleen maar meer. Bol.com is ook goed in het inspelen op bepaalde gebieden. Zo is er nu bijvoorbeeld een tweedehands optie op de website te vinden. Daardoor concurreren ze nu met Marktplaats en het ziet er positief uit voor Bol.com. Het lijkt erop dat Bol.com de komende jaren nog marktleider zal zijn en dit brengt veel voordelen met zich mee, voor zowel de koper als de verkopen.

Waarom verkopen via Bol.com

Je producten verkopen via Bol.com is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar zeker iets wat je moet overwegen als jij meer omzet wil creëren. Een groot voordeel aan verkopen via Bol.com is dat je er veel mensen mee bereikt die je normaal niet naar je website zou krijgen. Bol.bom is een online webshop waar ze zo ongeveer alles wat je je kunt bedenken verkopen. Dus zelfs als de klanten niet specifiek op zoek zijn naar jouw product is de kans wel aanwezig dat ze je daar toch vinden. 

Hoe zorg je ervoor dat je producten op Bol.com staan?

Verkopen via Bol kan lastig zijn als je er zelf nog geen ervaring hebt op dat gebied. Gelukkig is er daarvoor Traffic Today in het leven geroepen. Traffic Today is een digital marketing agency en dus gespecialiseerd is alles rondom online marketing. Op hun site is een uitgebreide blog te vinden over alles wat je moet weten over het verkopen via Bol.com. Mocht je er zelf toch geen tijd voor hebben of het simpelweg liever niet zelf doen, dan kun je Traffic Today ook inschakelen en regelen zij alles voor je rondom jouw Bol.com-webshop.