Tijdens de winterperiode is het belangrijk om je handen goed warm te houden. Het gevoel van bevriezende vingers/handen kan je beperken tijden je dagelijks leven. Ook tijdens de outdoor-activiteiten is het geen pretje om last te hebben van te koude handen. Daarom zijn er de verwarmde handschoenen. Deze handschoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedereen de juiste handschoen. Hierdoor zal je geen last meer hebben van koude handen in je dagelijks leven of tijdens je outdoor-activiteiten. 

Verwarmde handschoenen

Verwarmde handschoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan de gewone handschoenen, wanten, onderhandschoenen, motorhandschoenen en fietshandschoenen. Deze verwarmde handschoenen zijn bij Comfort- Producten verkrijgbaar. Zit je erover te denken om een boswandeling te maken in de koude bossen dan is het wel zo fijn om je handen warm te kunnen houden tijdens deze wandeling. Of wanneer je bijvoorbeeld een fietstocht gaat maken, dan zijn de fietshandschoenen ideaal voor jou. Een koude motorrit voor de boeg? Neem dan de motorhandschoenen. De handschoenen zijn erg flexibel en comfortabel zodat je in alle gemak allerlei activiteiten kan uitvoeren. 

Als je buiten werkt en je gebruikt handschoenen kan je de onderhandschoenen onder je werkhandschoenen doen. Wanneer je binnen werkt op kantoor en je krijgt snel last van koude handen kan je deze onderhandschoenen ook gemakkelijk aan doen. Dit is een dunne handschoen die niet in de weg zal zitten tijdens je werk. 

De verwarmde handschoenen zijn er in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de Single Heating en de Dual Heating. Dit houdt in dat de ene handschoen één verwarmingsoppervlakte heeft op de rug van de hand en de andere handschoen twee aan beide kanten. 

Accu’s 

De handschoenen werken op accu’s. In de handschoen zit een vakje verwerkt waar je de accu in kan doen, zo heb je ook geen last van de accu tijdens je activiteit. Er zijn verschillende sterkte accu’s, de 2.200 mAh (voor de onderhandschoenen), de 2.600 mAh, de 3.000 mAh en de 3.800 mAh. 

Een grotere accu zorgt voor een langere tijdsduur. De verwarmde handschoenen hebben drie verschillende warmte standen, Light, Medium en High. Natuurlijk is het wel zo dat een hogere stand meer stroom verbruikt dan een lagere stand. Je zou ook eventueel altijd een extra accupack erbij kunnen nemen als dat nodig of gewenst is. Zo kan je wisselen wanneer de eerste accu’s leeg zijn, dan weet je zeker dat je de gehele dag je handen warm kan houden zonder tussendoor je accu’s bij te laden. 

Conclusie 

De verwarmde handschoenen zorgen voor een fijne warmte tijdens de koude winterperiode. Doordat de handschoenen erg comfortabel zijn kan je gemakkelijke je activiteiten uitvoeren zonder belemmerd te worden door kou. Door de verschillende activiteiten of voor op je werk zijn er de juiste warmte handschoenen. Met de drie verschillende warmte standen is er de juiste warmte stand voor jou. Geen last meer van koude handen tijdens jouw winterperiode.