Bij sommige ruimtes in en rondom het huis wordt het al gauw een rommeltje, de badkamer is daar één van. Als je niet geregeld opruimt is het binnen no-time een rommeltje. Soms ontkom je er niet aan maar hoe houd je de badkamer netjes? In deze blog geven we je een aantal tips over hoe je je badkamer voor een lange tijd netjes houdt.

Grondig opruimen

Minimalisme is al een lange tijd een ding. Wanneer je een moderne badkamer bij Sani4all koopt wil je natuurlijk dat deze er te allen tijde goed uitziet. Door bij het begin te beginnen en te zorgen dat je alle prulletjes die je niet gebruikt weggooit ben je al een heel eind. De spullen die je hierna overhoudt berg je goed op. Doe dit ordelijk zodat je je spullen snel terug kan vinden.

Leg niet alles rondom de wasbak

Je hebt al snel de neiging om je tandenborstel, haarspullen en bril op of rondom de wasbak neer te leggen. Het resultaat? Het wordt al gauw een rommeltje. Probeer kritisch te kijken naar wat je echt dagelijks gebruikt en zorg dat je de rest goed opbergt. Zorg wel dat je deze spullen dicht bij de wasbak opbergt zodat je ze snel weer op kan bergen en ze niet weer op de wasbak belanden.

Gebruik manden

Je maakt dagelijks gebruik van toiletartikelen die vervolgens in de douche of op de wasbak belanden. Door een aantal manden aan te schaffen en deze goed te ordenen zorg je voor een gestructureerd systeem. 

Handdoeken opbergen 

Handdoeken zijn vaak een groot probleem in een rommelige badkamer. Nadat je gedoucht hebt blijven ze ergens slingeren en de nieuwe handdoeken liggen ergens openbaar in de badkamer. De tip voor een opgeruimde badkamer is om te zorgen dat je de handdoeken opbergt in een gesloten kast zodat ze niet in het zicht liggen. Als dit geen optie is kun je ervoor kiezen om ze netjes op te vouwen of op te rollen. Deze kun je dan weer kwijt in een mooie mand. 

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!