Posted in: Thuisfront

Rust

We wonen vlakbij bij Schiphol en sinds enkele weken is het heel erg rustig geworden. Er zijn bijna geen vliegtuigen meer te zien in de lucht en dit merken wij hier nu ook heel goed. Hierdoor zal de luchtkwaliteit veel beter zijn. Vandaag worden opnieuw vliegtuigen geparkeerd op één van de landingsbanen. En zo staan nu heel veel vliegtuigen aan de grond. Er wordt dus heel weinig gevlogen en dit wereldwijd. Maar hier is het wel heel erg geworden. Eerlijk gezegd, vinden wij dit helemaal niet erg. Het mag van ons wel zo blijven. Het is lente en de zomertijd is weer in gegaan en als het goed is, dan kan dit voor de laatste keer zijn. De dieren kunnen hierdoor weer van slag raken en bij de mensen ook.

Enkele dagen geleden ging Ferry aan de slag om die vervelende groene alg van de balkon te krijgen. We hadden geen echte strenge winter gehad. Kort geleden deed Ferry dit ook al. En dat viel allemaal best wel vies tegen om de groene alg van de grond te krijgen. De grond heeft namelijk een bepaalde structuur en hierdoor hecht de groene alg best wel goed. Met een harde bezem moest Ferry hard boenen en met een beetje zeep ging dit uiteindelijk wel vanaf. Maar dit gebeurde allemaal met beetje tegenzin. Dit moest op een ander manier gebeuren en we hebben besloten een hoge drukreiniger te nemen en we zullen hem ook K3 gaan noemen. Zo heet ie namelijk ook in het echt. We hadden voor een koopje eerst een K2 gekocht en later bleek deze niet meer in voorraad te hebben en hadden we deze bestelling omgezet naar K3 en wel wat duurder. Maar ook weer beter! Dus dit komt nog binnen en vandaag (zondag) komt een goede versterkte slang van 20 meter lang en morgen speciale stop koppelingen. We willen dus ook goed voor bereid zijn, zodat we geen lekkage zullen krijgen. En dan kunnen we later met K3 de hele balkons (we hebben er twee dus…) beter schoon houden. Ja, we zijn best wel nette mensen die graag alles schoon blijft en dat doe je dus met het schoon maken. Maar we zijn geen smet mensen hoor.

De omgeving heeft allemaal nog een winter uitstraling. Maar we merken wel dat sommige struiken en op de grond hier en daar begint te groeien. Zelfs sommige bomen zien wij hier de groenen knoppen aan komen.

Maar als eenmaal dit gaat groeien, dan zal het zeker niet lang gaan duren. Ergens vanaf volgende week gaan de temperaturen weer omhoog en dan wordt het weer wat warmer.

Maar de winter uitstraling is ook heel erg mooi om te zien. Toch verlangen wij naar de groene uitstraling. De zomer 2020 staat weer voor de deur te wachten en we hopen dat het niet zo heet gaat worden, zoals vorig jaar met 42 graden. Weten jullie dit nog? Vast wel…

Opvallend is wel dat we overal molshopen zagen en dat is niet normaal meer. Maar dit zijn echte hoge plukken aarde wat omhoog uit steekt. Hier kunnen we niet veel aan doen. Het zijn immers ook dieren die onder de grond leven en ze zijn ook blind. Wurmen zijn ze dol op! Eigenlijk zijn het regenwurmen.

De bomen zijn nog kaal en dan zien wij de oude nesten nog zitten. Deze broednesten worden opnieuw gebruikt en dat zagen we hier en daar wel aan de vogels. Eksters vooral… die zijn nu volop actief bezig. Hier bij de hoge gebouw (helemaal links dus…) was iemand bezig met de werkzaamheden en gooide ijzeren platen naar beneden.

En op de grond zagen we hier en daar (wel weinig nog…) gele bloemen. De de corona crisis kunnen we niet zo vaak naar buiten meer. We hadden maandje vrij en daar hadden we niet zoveel van kunnen genieten. Vanaf woensdag gaat Ferry weer aan de slag en kreeg al te horen dat er veel ziek meldingen zijn, door de corona. Dus Ferry zal dit heel goed moeten beschermen. En daar is hij welk op goed voorbereid. Maar je weet het maar nooit.

Overal is het behoorlijk rustig. Er is nauwelijks verkeer en er rijden hier ook minder treinen. En de Formule 1 gaat dus niet door.

Morgen krijgen we onze boodschappen en deze wordt gelukkig gebracht. Deze keer best wel veel en dit hadden we ook bewust gedaan. We hebben namelijk geen auto en normaal gesproken konden we met onze broer André mee en met die nieuwe regels is dit voor ons niet mee te doen. Maar dit komt allemaal wel goed.

Vandaag schijnt de zon, maar er komen ook wolken velden en dit zien wij nu ook verschijnen. En in het oosten zou het vandaag ook gaan sneeuwen. Weliswaar natte sneeuw. Er staat ook heel veel wind. Hier aan de kuststreken zou het windkracht 7 gaan worden en dan vallen de bloesem blaadjes zo van de bomen. Maar er hangen nu nog veel aan de bomen. Lang gaat het zeker niet meer duren.

Als laatste willen we nog zeggen, denk aan je zelf en ook elkaar in deze moeilijke periode. Soms lijk het, of het niks aan de hand is. Maar schijn bedrieg… helaas. Dit kan allemaal straks erger gaan worden met de corona toestanden. Maar ergens hopen we allemaal dat we al over de hoogste piek heen zijn. En dan al die mensen die hun dierbaren verloren hebben. Die groep is best wel groot, met de hele familie aanhang.

Comments (64) on "Rust"

 1. Het is overal erg rustig en zelf in blogland merkte ik wel maar de natuur laat zich niet weerhouden en groeit langzaam door.Dieren hebben nu ook veel rust nu vele mensen thuis zijn. En de luchtkwaliteit is zelfs beter dat las ik al in het vele nieuws. Dus het zijn niet alleen maar de boeren zoals men beweerde want die werken nog gewoon hier door op het land. vind het wel heel verdrietig dat veel klein kinderen hun grootouders kwijt zien door deze onzichtbare ziekte en ook andere mensen zijn hun dierbare kwijt. Laten we dus allemaal aan de regels gaan houden zodat het snel weggaat. Vele dieren in dierentuinen missen ook de bezoekers want dat waren ze gewend. Zij voelen vast ook aan dat er wat aan de hand is. Vele wilde dieren zijn ook al gezien op wegen waar normaal veel auto’s rijden dus wie de weg op moet of gaat moet wel voorzichtig rijden. Vandaag ga ik een boek lezen want hen nog veel in voorraad. Wens jullie fijne dag ondanks alles.Liefs, Tine

 2. ja het is overal erg stil
  de lucht is zeer schoon zag ik ergens op het nieuws
  de natuur is aan het ontwaken , ik heb al kikkers horen kwaken

  jullie druk met het schrobben en boenen , maar nu met een goede hulp , komt het wel goed
  en dan als het wat warmer is weer lekker er van genieten

  fijne zondag groet

 3. Het is overal inderdaad verdacht stil. Hopelijk geen stilte voor de spreekwoordelijke storm die Corona heet.
  Vorige week heb ik ook wat in de tuin bezig geweest. Als het weer meezit doe ik volgende week verder met de tuin. We zien wel.
  Nu hopen dat dat virus snel verdwijnt.
  Fijne zondag.

 4. Ik heb ook groene alg aanslag op mijn balkon, en dat is best smerig hoor. Mijn schoonzoon heeft een hoge druk reiniger, en die maakt het schoon.
  Heerlijk dat er zo weinig vliegverkeer is, maar niet goed voor de economie hè?
  Goh, dat zijn flinke molshopen hoor!

 5. Voor ons is er eigenlijk niet heel veel veranderd, we doen ieder ons eigen ding en genieten van de rust. Wel missen we de kleinkinderen en vind ik het maar eng allemaal 😦

  Kreeg gisteren post van 2 kleinkinderen en vandaag een brief in de brievenbus…die kwamen op de fiets de post brengen. Een hartje als vlinder van vouwblaadjes.
  En wat lief als je dan leest Opa en Oma we missen jullie 🙂
  Groetjes en hou je taai

  1. Ja, dit is wel erg… en dan zul je kleinkinderen gaan missen. Maat het is wel heel erg leuk idee om kaarten of tekeningen te sturen via de post. En dan ook zelf komen brengen. Dit is heel erg lief van ze. Jij natuurlijk… hou je haaks in deze moeilijke tijden voor iedereen.

   Groetjes van ons terug. heart

 6. Die rust wordt door velen gewaardeerd.
  Groene aanslag op de tegels haal ik weg met azijn, makkelijk te verwerken. Ik vul de gieter driekwart met water en de rest met azijn. Daarmee sproei ik de hele stoep en hoop dat het niet gaat regenen.
  De aanslag trekt langzaam weg.
  Indien nodig doe ik het na een paar dagen opnieuw en gebruik meer azijn.
  Van de zomertijd geniet ik elk jaar.
  De dieren lijden er niets mee, ze passen zich prima aan.

 7. Ik vraag me echt af hoe het nu verder moet. Het lijkt me dat de vliegtuigen nog wel een poosje aan de grond zullen blijven. Hier is het ook behoorlijk stil op straat. Mensen zijn toch geschrokken van vorige week.
  Jullie balkons zijn straks iig schoon en kunnen jullie op balkon genieten van het mooie weer wat er toch aan zit te komen.
  Mooie foto’s weer. Ik kijk er altijd graag naar.

 8. De luchtzuiverheid is overal beter aan het worden, wat normaal is doordat alle verkeer practisch stil ligt. Het is leuk om kleine wandelingen te maken nu in eigen streek.
  De beginnende lente is ook een lichtpuntje in deze corona tijden vind ik.
  We moeten er met ons allen het beste van maken want het gaat nog vele maanden duren eer alles terug naar het ‘normale’ kan geschakeld worden.
  Blijf voorzichtig en blijf gezond !

 9. Hier altijd overlast van vliegtuigen. daar mopperde ik regelmatig op. Maar nu denk ik, als ik een vliegtuig hoor, hoera, er komen weer mensen naar huis. Zo verandert het gevoel zomaar weer.
  Hopelijk knapt het balkon op, daar krijgen we vast wel foto’s van te zien.
  Rustig aan blijven, en goed op de gezondheid blijven letten.

 10. Wij wonen midden in een stille polder en daar vlogen met regelmaat vliegtuigen over naar Zestienhoven. Dat worden er dagelijks minder en ik vind het rijkdom!
  Moeder Natuur gaat gewoon haar eigen gang, helemaal zoals het hoort. Het is genieten buiten. Wel apart: het regent altijd in NL maar sinds de ophokplicht is het prachtig weer…
  Straks een foto van jullie schone balkon!
  Lieve groet ♥

 11. Hallo Jacqueline en Ferry,
  Fijn dat jullie nog gezond zijn , en hopelijk is Ferry voorzichtig als hij weer aan het werk moet.
  Weer mooie foto’s gezien hier.
  en de natuur komt steeds meer tot bloei he.
  Tis te hopen dat alles over n iet al te lange tijd weer een beetje normaal wordt he.
  Zeker als het weer warmer wordt en iedereen naar buiten wil.
  Wens jullie een goede start v/d nieuwe week
  Liefs Marianne

 12. mogge Jacqueline & Ferry
  ik was vorig jaar voor het eerst van m’n leven op 1 der Waddeneilanden
  en in juni hoop ik er weer te zijn , en wel op Ameland
  ja de natuur is er schitterend , en vooral buiten het hoogseizoen de dorpjes ook
  blijf gezond , groetjes , Karel

 13. Goeiemorgen Jacqueline en Ferry,
  Laat die vliegtuigen maar aan de grond staan. Straks ook als alles weer voorbij is. We merken nu hoeveel het scheelt in lawaai en vervuiling in de lucht. IK heb er van de week een filmpje van gemaakt. Het is zoveel anders. Net hoorde ik toevallig 2 vliegtuigen en wat een herrie maken die dingen. Het zijn zeker onzekere tijden en ik lees allemaal tegenstrijdigheden bij de NOS. We zullen het moeten zien maar ik hoop dat iedereen veilig is en gezond blijft.
  De natuur gaat in ieder geval gewoon door en dat is maar goed ook. Wel nog koud, maar het is natuurlijk nog maar maart, nog wel
  Ik wens jullie een fijne maandag, en hopelijk snel genieten van het schone balkon.

 14. Fijn dat met jullie alles goed gaat. Hier is ook alles goed en rustig.Als ik met de hond een kleine wandeling maak kom ik niemand tegen. De kinderen en de kleinkinderen zie ik nu dus ook even niet.
  Lieve groetjes van lia

 15. Ha lieve luitjes,

  ja… dat is een goed idee: je eigen omgeving lekker schoonmaken en klaar voor de zomer.
  Ik hoop dat jullie daar lekker van mogen genieten en ook van de frisse, schone lucht!!

  Liefs van Marlou

 16. Jullie terrassen zullen piccobello zijn na het schrobben met K3. Dat Ferry zich maar goed veilig houdt als hij terug moet werken. Het is mooi weer vandaag hier maar koud 4°, niet echt een weertje om te gaan fietsen. Zonder vliegtuigen zal het rustig zijn. Gelukkig dat de natuur nog overleefd en hopelijk kunnen we er nog lang van genieten.

 17. Nadat ik de broodnodige boodschappekes ook heb gedaan, een mens moet toch wat is de rust die u hier beschrijft een welkome afwisseling. Gelukkig kan een blog de mensen nog een beetje bij elkaar houden, het is triest om te zien. Ook voelbaar die stilte.
  Dus heb ik vooral graag gekeken naar de fotookes, een must in deze aparte wereld.
  Graag meegelezen. Het beste voor jullie en een h♥rtelijke groet.

 18. Lieve vrienden.Weer prachtige foto’s.Inderdaad hier is het ook stil,soms vind ik het zelfs akelig al die stilte.Voor de lucht vervuiling is het wel goed,de lucht is veel zuiverder.Ik wens je een corona vrije week toe,hou het veilig en veel groeten

 19. Het is inderdaad een bizarre tijd waarin we nu zitten, het voelt ook zo onwerkelijk aan, alsof we in een film terecht zijn gekomen die je het liefste zo snel mogelijk zou willen doorspoelen. Hier in het noorden is het qua besmettingen nog relatief rustig, maar dat zal ongetwijfeld nog gaan veranderen. Ik hoop dat we hier met zijn allen goed doorkomen en dat we snel weer kunnen genieten van onze vrijheid.

 20. mogge Jacqueline & Ferry
  ja het is ook voor de dierentuinen een ramp
  inderdaad ik denk ook dat sommige dieren de bezoekers missen
  ik keek net ff het nieuws en tot vanavond 20:00 uur hoef ik niets meer te horen
  zo voor wat dagen eten halen ,vanmiddag een wandelingetje en verder in m’n huisje
  blijf gezond groet

 21. Hallo lieve Jacqueline en Ferry,
  Alweer een nutteloze mooie dag voorbij, en vlgs de berichten moeten we tot eind april alle maatregels handhaven.
  Het enige voordeel is de schonere lucht nu.
  We zullen van het nadert lenteweer moeten genieten in onze tuin of op het balcon.
  Blij word je er niet van, maar tis te hopen dat het niet al te lang gaat duren.
  Ik wens jullie een fijne midweek, blijf voorzichtig.
  en zorg goed voor elkaar.
  Liefs Marianne

 22. Zal inderdaad wel vreemd zijn voor jullie dat al die vliegtuigen niet meer voorbij komen
  Gelukkig gaat de natuur gewoon verder met de lente, maar of ik er nu echt van geniet dit jaar??
  Het is allemaal zo onwerkelijk en hoe lang gaat deze ellende nog duren?
  De besmetting is nu nog maar 1 op 1 maar er komen dus nog steeds zieke mensen bij.
  en dat met al deze maatregelen, wat als we daar mee stoppen, geen idee, één licht puntje in China gaat het nu wat beter dus hopen dat we dat hier over een paar maanden ook kunnen zeggen. Toch nog een paar mooie foto’s weten te maken van de natuur, blijf veilig en gezond!

  Groeten, Bram

 23. mogge Jacqueline & Ferry
  ja schitterend is het daar , wij liepen die NS wandeling in april 2017 dus zonder deze vreselijke corona
  maar omdat we nu niet zo de natuur in kunnen , zet ik een virtuele wandeling van Natuurmonumenten neer , en als ik er zelf al eens was , een album
  zou kunnen mijn bezoekers toch in de natuur wandelen hihi
  ja het weekend zal warmer zijn
  blijf gezond groet , Karel

 24. ja ook ik had 2 x een meerdaagse wandeling gepland en zelfs al hotelletje geboekt
  van 11 t/m 15 mei in Renesse en van 1 t/m 6 juni op Ameland , afwachten dus
  ik ben gelukkig niet bang , maar kan je wel begrijpen hoor
  houd moed
  lieve groet , Karel

 25. Wat mij, of ons met name opvalt nu, met al het vliegverkeer aan de grond? Ineens hebben we vorst! De aarde koelt eindelijk af, dus is de vraag… komen de warmere winters omdat er zoveel gevlogen wordt…. ik denk het haast van wel!

  De rust is fijn, maar hier niet zo, ze zijn in de straat bezig met de riolering en qua vlieg verkeer is het toch al rustiger hier in Friestland, dat is wel fijn.

  Sorry voor de typefoutjes hier en daar, maar Picasso is vervelend over en voor mijn toetsenbord en scherm heen telkens.

  Geniet van alles!

  De rust, hoe lastig ook momenteel.

  X

 26. Schiphol is zeker stil, ontvang hun nieuwsbrief en de hele vloot van de KLM staat ook aan de grond.
  Voor een schone lucht is het goed dat er minder vlieg en auto verkeer is.
  Het nadeel van groene alg is ook dat het glad is en de hogedrukreiniger K3 weet er wel raad mee.
  Het is een mooie hogedrukreiniger de K3.
  Geen winter dit jaar, wel lente. Hans

  @ heb de nieuwsbrief niet gehad, wel de melding van nieuwe logjes.

 27. Als er nú een vliegtuig over gaat valt het op hé, dat merk ik ook!
  Die groen aanslag is verschrikkelijk, altijd een naar klusje om er af te krijgen. Gelukkig hebben wij een erg groene tuin dus weinig steen waar aanslag op kan komen.
  Er is wel al veel te zien hoor aan bloesem en knoppen.

  1. En dit is ook nog eens de randstad. Maar we zien hier bijna geen vliegtuigstrepen meer en de lucht is nu veel schoner geworden, zoals we al zeiden. Maar helaas blijft dit niet zo, tenzij Schiphol gaan verhuizen naar de Noordzee en dat zou helemaal geweldig zijn. Het groene alg hebben we met K3 gelukkig helemaal kunnen verwijderen.

 28. Ferry en Jacqueline,

  Het is inderdaad een vervelende en moeilijke tijd voor heel veel mensen.
  Een beetje rust is ook wel eens lekker, maar het is nu wel erg rustig, zeker voor de mensen, die niet aan het werk mogen of kunnen.
  Geniet toch van de mooie dingen om jullie heen en blijf gezond.

  Groetjes,

  jeer

 29. Hi J&F,

  Het is me allemaal wat hé.
  Het beangstig mij echt wel en ik denk ook dat we er zomaar nog niet vanaf zijn.
  Gelukkig zijn er ook positieve zaken, je moet ze alleen willen zien.
  1 van die zaken is zoals je hier schrijf dat er veel minder gevlogen wordt.
  De lucht wordt aanmerkelijk schoner en de natuur ontwaakt uit zijn winterslaap zoals jullie hier mooi laten zien.

  Pas goed op jezelf en op elkaar.
  Groetjes, Karina

 30. Mooie foto’s hebben jullie geplaatst.
  Het zal inderdaad wel rustiger zijn met het vliegverkeer.
  Hier is het ook zo rustig op straat.
  Ik vind boodschappen halen niet fijn nu, maar het moet.
  Flink handen wassen na afloop, maar dat deed ik toch altijd al…

  Ik hoop ook dat we een mooie zomer krijgen maar niet zo heet als vorig jaar pfff…

  Lieve mensen blijf gezond en geniet van een mooi weekend,
  Hilly

 31. Leuk blog. Gisteren toevallig ook balkon schoongemaakt. Ik kan volstaan met water en bleek, daarna droog dweilen. Hier in Castricum ook lekker rustig in de lucht, die ook een stuk schoner is

 32. Hallo Jacqueline en Ferry,
  Ik hoop alles oke bij jullie.
  Het is zomaar stil op jullie blogje.
  We hadden een mooi weekend en ook de nieuwe week zou zonnig zijn.
  Maak er wat moois van , maar blijf voorzichtig
  Liefs Marianne

 33. Ja, dat zal echt heel rustig zijn nu nu er bijna geen vliegtuigen meer vliegen! Dit kon ook nog best wel eens een tijdje duren ben ik bang maar…. als we maar van dat vreselijke virus verlost raken.
  dat groen op het balkon ie een steeds terugkerend probleem. Wij hebben er ook last van en als ik er naar kijk dan heb ik al helemaal geen zin om eraan te beginnen pffff…… Jullie hebben nu een hoge druk spuit gekocht maar dat is me nog net even te duur. het zal wel weer vreselijk boenen worden hihi…
  Nu begint alles een beetje groen te kleuren alhoewel er inderdaad nog veel winterse plaatjes zijn in de natuur. Er komen nu een paar warme dagen dus wie weet hoe snel er nu groen in de natuur komt.
  Pas goed op jullie zelf en jullie gezondheid en blijf veilig.
  Groetjes, Helma

 34. Goede morgen J & F ik was hier een tijdje niet geweest later op de dag alles even goed bijlezen. Door de stilte hoor je de vogels weer veel beter, zo kun je met Johan Cruijf spreken :”Elk nadeel heb zijn voordeel” Ik wens jullie een fijne woensdag toe.

 35. Goede morgen J & F , vreemd ik krijg nu niet gelijk de nieuwste log te zien als ik hier op jullie adres klik, maar dat kan ook aan mijn instellingen liggen natuurlijk. Ik kwam steeds op een oud log terecht en dacht dat jullie pauze aan het houden waren. Nu heb ik dus een hoop bij te lezen, ik kan me voorstellen dat het rustig is zonder het vliegverkeer oven je hoofd.
  Hier is het ook rustig want de toeristen zijn er nu niet in grote getale, de zomerhuisjes mogen ook niet worden gebruikt hoorde ik. Nu fijn om weer even bij te lezen, blijf gezond en pas op denk aan de anderhalve meter. Fijne woensdag gewenst.

  1. Een goedemiddag Haba, we hebben iets aan onze instellingen aangepast, zodat de browsers automatisch schoon gemaakt wordt. En hierdoor vanzelf de laatste update pagina van ons te zien zal krijgen. Maar dat kan inderdaad ook aan de instellingen liggen van de browsers zelf. Dit hadden we eerder ook ondervonden. Eigenlijk mag dit helemaal niet gebeuren. Maar goed…

   Het is hier nog steeds erg rustig en vooral de lucht is wat schoner geworden. Eindelijk kunnen we hier ook normaal lucht happen. Maar dit blijft niet zo. Wat wel opvallend is, dat alles (buiten) schoner blijft. Paasweekend staat te wachten en wij blijven gewoon thuis. Dit is ook gezellig. We komen snel met een nieuw blogje. We denken morgen. We zaten hier niet stil. En dat is straks wel terug te zien.

   Nog een fijne dag verder. Jij ook… blijf vooral gezond en we moeten gewoon met z’n allen naar de overheid luisteren en vooral volgen. dash

 36. Goede middag J & F , ja rond Schiphol zal het nu een stuk stiller zijn. Een oom van me (inmiddels overleden) woonde in Vijfhuizen, daar vielen al die vliegtuigen mij op, terwijl hij er inmiddels aan gewend was en er niet meer op lette. Ik heb heerlijk in mijn tuin gewerkt en daarna thee gedronken op mijn terrasje, zo kon ik even van mijn werk genieten. Maar uit de wind en in de zon is het oppassen om geen zonnebrand te krijgen, dus na een tijdje ben ik maar weer naar binnen gegaan. Ik wens jullie een heerlijk weekend toe.

 37. Dag lievers,hopelijk gaat alles goed met jullie,het zijn onrustwekkende tijden.Ondanks onze beperkingen in het doen en laten,wens ik je toch heel fijne paasdagen toe.Zorg goed voor elkaar en zijt voorzichtig.Veel lieve groeten

 38. Dag lieve Jacqueline en Ferry,
  Ik maakte me al zorgen omdat het zo stil was.
  Gelukkig alles nog goed dus.
  Zorg goed voor jezelf en elkaar.
  Ik wens jullie fijne Paasdagen, maak er thuis wat fijns van
  Veel liefs Marianne

 39. Hier heb ik nauwelijks last van vliegverkeer, ik zie alleen de condensstrepen die ze achter laten, en af en toe zijn er kleine vliegtuigjes die overkomen, maar dat zijn er niet zoveel op het ogenblik. Ik denk dat de rondvluchten op vliegveld Midden Zeeland nu ook niet worden uitgevoerd. unknw Maar dat voor mensen onder de rook van Schiphol de stilte opvalt, kan ik goed begrijpen. Mijn oom woonde in Vijfhuizen en daar had je soms het idee dat de vliegtuigen zowat in zijn tuin wilden landen. (afhankelijk van de windrichting denk ik)
  Een fijne dinsdag gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *