Stockphoto

iPhones zijn dure telefoons. Toch zijn de kwalitatief vaak beter dan de concurrentie. Refurbished is de oplossing om iPhones betaalbaar te maken. Bij refurbished iPhones worden oudere iPhones opgekocht, gecontroleerd op 50 punten en vervolgens voor significant lagere prijzen doorverkocht. Dit controleproces wordt gedaan door sublieme software en wordt nog eens extra nagekeken door ervaren monteurs. In dit artikel leggen wij jou uit welke refurbished iPhones de beste keus zijn.

iPhone SE refurbished

Wil je een iPhone met een oud en vertrouwd design, maar wel met één van de nieuwste specificaties? Dan heb je met de iphone se refurbished een hele goede deal in handen. De iPhone SE heeft dezelfde behuizing als de iPhone 8 uit 2017. De SE beschikt dus over een 4,7 inch scherm en beschikt over Touch ID. Door middel van Touch ID kun je je iPhone ontgrendelen met je vingerafdruk. De iPhone SE refurbished beschikt daarentegen wel over de nieuwste specificaties. Zo beschikt dit model over een A13 Bionic chip en is hiermee één van de snelste budgettelefoons op de markt. Dit toestel is de juiste keus als je voor degelijkheid gaat voor een voordelige prijs.

iPhone X refurbished

Wil je een iPhone met een futuristisch design waarbij je een dubbele camera hebt en een groot scherm? Dan is de iphone x refurbished de beste keus. Dit toestel is in 2017 gelanceerd en onderging een volledig nieuw design, ter ere van het tienjarig bestaan van Apple dat jaar. De iPhone X is de eerste iPhone met een kraakhelder OLED-scherm wat Apple zelf Super-Retina noemt. Daarnaast kun je de iPhone X draadloos opladen. De iPhone X is dus echt de telefoon voor de mediamagnaat die het heerlijk vindt om films te kijken op de telefoon.

De iPhone XS, de opvolger

Na de iPhone X refurbished kwam Apple in 2018 met de opvolger: de iPhone XS. De iPhone XS is dé iPhone voor de liefhebbers van fotografie en filmografie. De camera heeft een upgrade gehad, maar lijkt qua design identiek aan zijn voorganger. De iPhone XS is een stuk sneller dan de iPhone X en de accuduur is verbeterd. Daarnaast beschikt de iPhone XS over meer werkgeheugen, waardoor taken nog soepeler verlopen. Dus gameliefhebbers opgelet, de iPhone XS is geschikt voor de zwaardere games. De iPhone XS biedt bovendien de optie tot Dual-sim. Dit werkt als volgt. In de iPhone XS kan een fysieke simkaart én een digitale simkaart. De digitale simkaart wordt E-SIM genoemd. Kortom; je kan dus twee simkaarten actief hebben in één iPhone XS. Als je een drukke zakenman bent die zowel zijn privé- als werknummer op hetzelfde device actief wil hebben, dan is de iPhone XS jouw ideale toestel.