Verzenddozen kunnen best wel saai zijn. Vooral nu we steeds meer online bestellen stapelen de dertien-in-een dozijn verzenddozen zich nog net niet in onze woning op. Van een standaard verzenddoos kijkt werkelijk waar niemand meer op. Dit soort verzenddozen belanden vaak zonder er ook maar enige aandacht aan te hebben geschonken linea recta in de papierbak. Juist die ene bedrukte verzenddoos valt nu extra goed op. Bedrukte verzenddozen kunnen dan ook prima ingezet worden om reclame mee te maken voor jouw bedrijf. Net als bedrukte katoenen tassen overigens. Op welke manieren jij verzenddozen kunt laten bedrukken? Je leest het hieronder!

Met jouw bedrijfsnaam of logo

De meest voor de hand liggende manier om een verzenddoos te laten bedrukken is natuurlijk met jouw bedrijfsnaam of logo erop. Zo’n verzenddoos voorzien van een persoonlijke touch valt al snel op tussen al die andere standaard verzenddozen. Door te kiezen voor een bedrukte verzenddoos krijgen de ontvangers van jouw pakketje het gevoel dat er net iets meer moeite voor hen wordt gedaan en dat jij als bedrijf net dat stapje extra zet. Dit kan bijdragen aan het positieve imago van jouw bedrijf. Namen en logo’s kunnen in zowel zwart/wit alsook kleur op de verzenddoos worden gedrukt. Tevens heb je zelf in de hand waar je de afdruk geplaatst wilt hebben. 

Een leuke slogan blijft altijd hangen

Naast jouw bedrijfsnaam of logo kun je er ook voor kiezen om een leuke slogan op de verzenddoos te laten drukken. Een leuke, grappige of diepzinnige slogan blijft vaak goed hangen en zal niet zo snel vergeten worden. Slogans kunnen betrekking hebben op jouw bedrijf, de waarden en normen van jouw bedrijf, de producten of diensten die je aanbiedt, maar dit hoeft natuurlijk niet per sé. Het gaat erom dat mensen bij het lezen van de slogan automatisch op een positieve manier aan jouw bedrijf denken.

Reclame maken? Heb je al aan bedrukte verzenddozen gedacht?

Verzenddozen, zowel bedrukt als onbedrukt, bestel je eenvoudig en snel bij Rotimshop. Deze aanbieder van verpakkingen biedt naast verzenddozen ook nog andere soorten verpakkingen tegen zeer scherpe prijzen aan. Denk bijvoorbeeld aan verzendzakken, brievenbusdozen, geschenkverpakkingen en diverse soorten verpakkingsmateriaal. Neem eens een kijkje in de webshop en ontdek het zelf!