Altijd passende stalen tafelpoten bij EIKENvakman.nl! Met een ruime collectie tafelpoten van staal & van eikenhout is de kans groot dat u bij ons een passende tafelpoot vindt voor uw (eiken) tafel. In een serie blogartikelen vertellen wij wat meer over populaire tafelpoten, ditmaal gaan we dieper in op de juiste tafelpoot voor een (Deens) ovaal tafelblad. En hierbij behandelen we meteen een van de meest populaire varianten, de Matrix-poot!

Poten voor een ovale tafel. 

Bent u gericht op zoek naar een passende tafelpoot voor een ovaal tafelblad, dan moet u toch al gauw aan een tafelonderstel denken. Enorm populair is de matrix tafelpoot van EIKENvakman! Wanneer u op zoek bent naar een modern onderstel met een trendy uitstraling & een ‘strakke look’ is de matrix tafelpoot zeker het overwegen waard! Naast een ruime collectie stalen matrix poten – die met name in zwart erg populair zijn – vindt u bij ons ook sfeervolle onderstellen van eikenhout. Met dit onderstel – die in het midden van het tafelblad gepositioneerd wordt – kunt u volledig rondom de tafel stoelen plaatsen, wel zo prettig. 

Maatvoering.

De meeste matrix tafelonderstellen van EIKENvakman.nl – geschikt voor de meest populaire rechthoekige / ovale eetkamertafel afmetingen – zijn verkrijgbaar in 2 maten; 90×140 cm en 90×180 cm. Normaal gesproken adviseren wij een max. tafelbladlengte van 240 cm voor een 90×140 poot. Bij een tafelblad dat langer is dan 240 cm adviseren wij de 90×180 cm poot, deze is geschikt voor een max. lengte van circa 300 cm. 

Wat uw wensen ook zijn, voor iedere (eiken)tafel vindt u bij EIKENvakman.nl de juiste tafelpoten! Topkwaliteit staal & eikenhout, hoogwaardig afgewerkt, snel in huis & altijd voor een scherpe prijs!