Filmpje dierentuin Amersfoort

Eindelijk weekend! Vanmorgen gingen we even boodschappen doen hier in Schalkwijk winkelcentrum. Er was daar ook een grote parkeerplaats, waar vroeger o.a. ieder jaar kermis kwam. Dit is al jaren niet meer zo, want dit werd toen helaas verpest door jongeren. Maar al snel liep de aantal bezoekers aan de winkelcentrum behoorlijk terug. Ook aantal winkels gingen daar weg. Op dit moment zijn ze aan het bouwen voor nieuwe woningen op deze parkeerplaats. Tegenwoordig kan men in de parkeergarage hun auto’s parkeren. Boodschappen gedaan en we zijn weer thuis. Nu even de tijd voor genomen om dit logje te regelen. Want we wilde nog dat filmpje aan jullie laten zien. Best wel een lange filmpje geworden. Ook hebben we nog enkele foto’s over van de dierentuin Amersfoort. Maar deze keer even geen dieren.

Er waren toen ook veel bloem bakken, met vele kleurrijke bloemen.

Deze wegwijzer zagen we bijna bij het einde zien staan, bij de speelplaats voor de kinderen. Hier zien jullie allemaal bekende namen erop staan.

Er was ook een draaimolen voor de kinderen met hun ouders. We denken dat deze draaimolen altijd hier blijft staan. Waarom dan?

Omdat deze draaimolen met dierenplaten is voorzien op het dak van deze draaimolen.

Hier kunnen de kinderen en ouders op de trein en wel tegen een betaling natuurlijk.

Of anders lekker (gratis) gaan schommelen. Dit vinden de kinderen altijd leuk, mits hun ouders mee helpt met het duwen of is de lol snel weer af. En hieronder het filmpje te zien!

Info filmpje hierboven

We hebben hierboven een filmpje geplaatst. Het kan wel eens gebeuren dat het filmpje (helaas) niet goed geladen wordt. Houd daar svp rekening mee.

Reactie(s) 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *