Heb je de afmetingen van jouw rolluiken opgemeten en is er vervolgens een keuze gemaakt over de bedieningstype van de rolluiken? Dan kun je jouw rolluiken online bestellen bij Rolluiken33.nl. Vergeet verder ook niet om de keuze te maken of je de montage zelf wilt gaan verrichten of dit wilt laten doen door de aanbieder. Wanneer je deze aspecten hebt doorlopen kun je jouw rolluiken in drie eenvoudige stappen bestellen op de website van Rolluiken33.nl. Wij hebben de drie stappen voor je uitgelicht.

Stap 1: Bepaal welke rolluik past bij jouw wensen

Bij het bepalen welke type rolluik past bij jouw wensen, moet je natuurlijk weten wat je wilt. Zoek je een standaard rolluik met een beperkt budget, wil je een rolluik die sterk is voor extra veiligheid of wil je een rolluik die ook voorzien is van een hor voor in de zomer? De mogelijkheden zijn uiteindelijk, er is voor iedere wens een rolluik model te bestellen.

Stap 2: Vul je gewenste maten in

Wanneer je een type rolluik op maat hebt gekozen die je wilt gaan bestellen, kom je terecht op de productpagina van het rolluik.  Hier vul je jouw gewenste maten in. Wanneer je de maten van het rolluik hebt aangegeven (breedte x hoogte in centimeters), krijg je vervolgens direct een prijs te zien voor je maatwerk rolluik.

Stap 3: Stel jouw rolluik naar wens samen

Een rolluik gekozen en de maten ingevuld? Dan is de volgende stap om het rolluik te gaan personaliseren. Kies de kastvorm, de kleur van de lamellen en omkasting, bediening en nog veel meer. Binnen ca. 8 stappen heb je jouw rolluik helemaal naar wens samengesteld en kun je meteen gaan bestellen door jouw rolluik in de winkelmand te stoppen!

De rolluiken van Rolluiken33.nl zijn allemaal van 100% hoogwaardig aluminium, hebben 5 jaar fabrieksgarantie en worden geleverd tegen de scherpste prijzen. Rolluiken33 levert gratis door heel Nederland binnen ongeveer 3 weken. Weet jij al welke rolluiken jij gaat bestellen? Wacht niet langer en doe het op Rolluiken33.nl!