Snelle groei in jouw bedrijf is natuurlijk precies wat je wil! Het mooiste is wanneer je personeel tevreden is en je de cijfers ziet stijgen. Deze snelle groei kan alleen op de lange termijn ook voor problemen zorgen. Een voorbeeld daarvan is ruimte tekort in het magazijn. Door meer bestellingen liggen er meer producten in het magazijn, maar wat te doen met deze producten als het niet meer past? In deze blog vertellen we je hoe je dat probleem op kunt lossen. Lees snel verder!

Wat is een magazijnsysteem?

Simpel gezegd is een magazijnsysteem een extra verdieping die tussen twee bestaande verdiepingen geplaatst kan worden. De constructie is enorm sterk en kan daardoor zeer goed als extra opslagruimte fungeren. Maar daar blijft het niet bij, want magazijnsystemen kunnen ook goed dienen als bijvoorbeeld extra kantoorruimte. Door de komst van de mezzanine vloer, zoals het ook wel wordt genoemd, is het niet direct nodig om te verhuizen of te verbouwen. Bij het aanschaffen van een magazijnsysteem is het belangrijk dat je de juiste partij kiest.

Een magazijnsysteem als bouwpakket

Mezzanine vloeren worden eigenlijk altijd geleverd als bouwpakket. Dat is erg handig, omdat het jou de kans geeft om de vloer wanneer je maar wil op en af te bouwen. Vooral het stuk over het uit elkaar halen biedt veel mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met de plek van de mezzanine vloer of werk je met seizoensdrukte? Dan kun je de vloer gemakkelijk weer afbreken en opbergen. Ook heb je de optie om de vloer uit te bereiden wanneer dat nodig is. 

Magazijnsysteem Nolte Mezzanine

Ben je na het lezen van deze blog helemaal overtuigd van een magazijnsysteem? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Daar vind je meer informatie over alle mogelijkheden van de extra verdieping. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met een van de specialisten van Nolte Mezzanine en zij zullen de mogelijkheden met je bespreken. Naast het formaat van de constructie kun je ook de look helemaal naar wens maken. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren helemaal afstellen op de kleuren van je bedrijfspand!