Met een zwarte trapleuning van LEUNINGvakman bent u verzekerd van een stijlvolle trapleuning, modern met een stoere look. Ideaal geschikt voor een breed scala aan (moderne) interieurstijlen. Gaat u voor een complete DIY trapleuning van LEUNINGvakman.nl, waarbij u zowel de leuning als de dragers + alle bevestigingsmaterialen ontvangt? Of bent u juist op zoek naar de juiste zwarte leuningdragers voor bijv. een houten trapleuning? Ook in het laatste geval kunnen wij u optimaal van dienst zijn, wij hebben namelijk ook een uitgebreide collectie dragers uitgewerkt die u bij ons eenvoudig online per stuk kunt bestellen. Ook hier vertellen wij u graag wat meer over

Zwarte dragers, ook per stuk!

Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte selectie zwarte leuningdragers, met voor iedere trapleuning een passende moderne zwarte steun. Onze zwarte leuningdragers zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS en vervolgens voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating in RAL 9005. Deze zwart tint wordt ook wel gitzwart en diepzwart genoemd. U kunt deze direct online per stuk bestellen. Hierbij heeft u de keuze uit een ‘gladde’ of ‘fijnstructuur’ poedercoating. De gladde coating heeft een glad oppervlak met een satijnglans / matglans. De fijnstructuur coating heeft een lichte structuur in het oppervlak en oogt wat matter. 

Ohja, en ook niet onbelangrijk natuurlijk, binnen onze collectie maken we onderscheid tussen dragers geschikt voor ronde leuningen – met een diameter van circa 33,7 en 42,4 mm – en voor rechthoekige / vierkantige trapleuningen, oftewel plat. Gaat u voor een stoer accent met zichtbare (zwarte!) schroeven t.b.v. bevestiging van de drager, of de strakke look van een  blinde bevestiging met stokbout?

TIP: Tijdens het monteren is een krasje snel gemaakt, vandaar dat wij ook een RAL-9005 lakstift aanbieden. Hiermee kunt u snel een krasje (of andere kleine beschadiging) wegwerken. Prettig om alvast in huis te hebben.