STAALvakman.nl is de ideale start voor de handige doe-het-zelver die een uniek maatwerk interieurobject wilt vervaardigen, o.a. van staal uiteraard! Op dit moment zijn stalen deuren –  ook wel taatsdeuren genoemd – en stalen kozijnen voor scheidingswanden & roomdividers bijvoorbeeld enorm populair. Bij ons vindt u alle staalprofielen waarmee de handige doe-het-zelver aan de slag kan gaan met dit soort projecten & hier vertellen wij u natuurlijk heel graag meer over!

Onmisbaar voor een strakke afwerking, hoekprofielen!

Een van de meest populaire profieltypen is wel het stalen hoekprofiel bij STAALvakman. Bij ons kunt u de meest gebruikte afmetingen direct online bestellen, in een lengte op maat wel te verstaan! Hoekprofielen van 20×20 cm tot en met 120×120 cm van WGW staal (voor binnen) en hoekprofielen van 30×30 cm tot en met 100×100 cm van gegalvaniseerd / verzinkt staal (voor buiten). Naast de “gelijke” hoekprofielen bieden wij ook ongelijke hoekprofielen – oftewel L profielen – aan, ook deze zijn zowel in onbewerkt staal als gegalvaniseerd verkrijgbaar! Waarbij de hoekprofielen vaak als rand / eind profiel gebruikt worden, is er ook vaak een “tussenprofiel” nodig, dit zijn de zogenaamde staal T-profielen van STAALvakman. Ook deze vindt u terug in onze online collectie natuurlijk. 

Altijd op maat, ook in verstek.

Welke profielen u uiteindelijk ook nodig heeft, al onze staalprofielen kunnen online in een lengte op maat besteld worden. Daarnaast kunnen praktisch alle profielen – m.u.v. de rondstaf & buizen – ook in verstek gezaagd besteld worden. Naast de standaard geselecteerde zaagsnede “recht gezaagd” kunt u een hoekprofiel, L-profiel & T-strip ook eenzijdig of tweezijdig in verstek gezaagd bestellen. Selecteer eenvoudig de gewenste optie, en vul de maatvoering in. LET OP: bekijk dan wel altijd even goed de aanleverspecificaties, dan weet u zeker dat u de juiste verstekhoek bij ons bestelt. Zeker in het geval van L-profielen (ongelijkzijdige hoekprofielen) zijn er veel diverse opties mogelijk, kijk hier dus even goed naar!