Heb je wel eens gerealiseerd dat veel hotels een heel groot deel van de dag gewoon leeg staan? Mensen kunnen vaak pas inchecken vanaf een bepaalde tijd en moeten weer uitchecken voor een bepaalde tijd. In de tussentijd worden de kamers schoongemaakt maar lang niet iedereen komt precies om 15:00 uur binnengewandeld en is pas om 12:00 weer vertrokken. Dit betekent dat er heel veel ruimte leeg blijft. Je zou wellicht denken dat het zonde is van de ruimte en daarin ben je niet alleen. 

Dé oplossing voor het vullen van de lege ruimte

Veel hotels vonden het vervelend om zoveel ruimte over te hebben zonder deze goed te kunnen benutten. Daar is nu een oplossing voor bedacht, namelijk de daghotels. Bij de hotels die aangesloten zijn kun je via Getadayroom een hotelkamer boeken voor enkel en alleen een dag. Geen overnachting, wél alle andere voordelen die een hotelkamer je biedt. Een ideale oplossing om de lege ruimte op te vullen. Zowel voor de consument als voor de hotelhouders. 

Wat kun je dan met een hotelkamer alleen voor overdag?

Naast het overnachten biedt een hotel vaak nog vele andere voordelen. Zo is het heerlijk rustig, heb je alle privacy die je maar kan wensen en hebben veel hotels ook nog eens een zwembad of een spa die je kunt gebruiken. Een hotelkamer voor alleen overdag boeken is dus helemaal nog niet eens zo’n gek idee. Tijdens een dagje hotel kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Ga lekker voor een ontspannen dagje self-care of kies ervoor om een dag in alle rust te werken.

Get a Day Room

Een dagkamer vinden die geschikt is voor jouw wensen is vanaf nu helemaal niet moeilijk meer. Alle hotels die deze optie aanbieden zijn aangesloten bij de website van ‘Getadayroom’. Veel hotels in Nederland en België zijn aangesloten en bieden hun kamers overdag aan voor een mooi tarief. Het fijne van de dagkamers is dat je ook nog eens last minute kan cancelen zonder kosten kwijt te zijn. Het annuleren van je reservering is namelijk altijd helemaal gratis, ook als je dit pas op het laatste moment doet.