Er zijn veel verschillende manieren hoe jij je lunch kan meenemen naar werk of school. Een broodtrommel of een plastic zakje doen hun werk prima, maar de perfecte manier om lunch mee te nemen is door middel van een lunchpot van MyMepal. In deze blog geven we je drie voordelen van deze lunchpots. 

mymepal
  1. Variatie in je lunch

Met een plastic zak of broodtrommel zit je vaak elke dag aan dezelfde lunch. Met een lunchpot is dit niet het geval. Lunchpots bestaan uit twee delen die je van elkaar kan loskoppelen. In beide onderdelen kan jij iets stoppen: zo kan je yoghurt in het ene deel doen, en muesli in het andere deel. In een lunchpot blijft jouw lunch lang goed, waardoor jij makkelijker iets kan meenemen. Je kan er nog altijd voor kiezen om een broodje mee te nemen, maar vanwege deze mogelijkheden zul je sneller geneigd zijn om niet elke dag hetzelfde te eten bij de lunch.

  1. In verschillende maten beschikbaar

Misschien ben jij bang dat je niet het meeste uit een lunchpot zou halen, omdat je geen grote eter bent. Bij MyMepal is dit geen probleem, aangezien zij lunchpots in verschillende maten aanbieden. Zo voorziet MyMepal zowel de grote als de kleine eters van een lunchpot. Daarnaast hoeft een lunchpot natuurlijk niet helemaal vol, dus als jij nog steeds vreest dat je een kleine maat lunchpot niet helemaal vol krijgt, maakt dat helemaal niks uit.

  1. Ontwerp hem zelf!

Bij MyMepal heb jij de mogelijkheid om zelf je lunchpots te ontwerpen. Zo weet jij zeker dat je met een lunchpot rondloopt, die jij mooi vindt. Je kunt ervoor kiezen om een lunchpot in een mooie effen kleur te nemen, maar je kan ook juist gaan voor een lunchpot met een printje. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om jouw naam op de lunchpot te zetten. Zo weet je zeker dat je je lunchpot nooit zult verwisselen met de lunchpot van iemand anders. 

MyMepal

Ben jij benieuwd naar de lunchpots van MyMepal, of ben jij benieuwd wat er zoal mogelijk mee is? Neem dan snel een kijkje op de website van MyMepal! Hier staat een duidelijk overzicht van verschillende lunchpots, die je vervolgens makkelijk zult kunnen aanpassen.