Als je ziet hoeveel we tegenwoordig gebruik maken van het internet en hoe dit verweven is in onze dagelijkse bezigheden, kun je je misschien nauwelijks voorstellen dat het internet nog helemaal niet zo lang bestaat. Het internet zoals we dat nu kennen werd geboren in 1982. En pas in 1993 werd het gebruik ervan opengesteld voor zowel bedrijven als particulieren. Je kunt dan ook wel stellen dat het internet een razendsnelle ontwikkeling heeft doorgemaakt. In die enkele tientallen jaren dat het internet nu bestaat, zijn er tig miljoenen websites geopend. Veel websites worden ontworpen aan de hand van een vast template waardoor deze websites erg op elkaar lijken. Wanneer je je van de rest wilt onderscheiden doe je er dan ook goed aan om te kiezen voor een website op maat. In deze blog geven wij jou drie redenen waarom je hiervoor zou moeten kiezen. Lees snel verder!

Jouw website maakt onderdeel uit van jouw visitekaartje

Sommige bedrijven vergeten nog weleens dat hun website onderdeel uitmaakt van hun visitekaartje. Ook al heb je alles op alle andere vlakken tot in de puntjes voor elkaar, een slechte 13-in-een-dozijn website kan jouw professionaliteit en het goede beeld dat klanten van jou als bedrijf hebben alsnog teniet doen. Het is dan ook altijd aan te raden om te kiezen voor een website op maat. Een website op maat kun je namelijk helemaal inrichten naar jouw wensen. Zo heb je een visitekaartje waar je echt trots op kunt zijn!

Alleen maatwerk maakt een uniforme huisstijl mogelijk

Met ‘alleen maatwerk maakt een uniforme huisstijl mogelijk’ bedoelen we eigenlijk dat je een website op maat veel gemakkelijker kunt laten aansluiten op de rest van jouw huisstijl dan een ‘standaard’ website volgens een vast template. Bij een standaard template wordt je min of meer gedwongen om binnen bepaalde lijntjes en hokken te denken. Is het niet mogelijk om jouw huisstijl in dit template door te voeren? Dan heb je helaas pech. Alleen bij een website op maat weet je 100 procent zeker dat jouw huisstijl tot haar recht zal komen.

Aanpassingen zijn razendsnel gemaakt

Ben je toch niet helemaal tevreden met de structuur van de website? Wil de focus toch wat meer op de visuals leggen? Of is uit onderzoek gebleken dat een andere aanpak wellicht veel beter werkt? Met een website op maat zijn aanpassingen snel gemaakt. Wat jouw wensen en de veranderende behoeften vanuit de markt ook zijn, met een website op maat heb je jouw website binnen mum van tijd aangepast.

Professionals die weten wat ze doen

Bij Best4U zijn professionals dagelijks aan het werk om de mooiste websites op maat te creëren. Wil jij ook graag een website op maat laten maken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden!